usluga printa na majice, štikanje, print velikog formata
print na majice, štik rijeka, naljepnice rijeka, štikanje rijeka, šalice rijeka
1100
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1100,mkd-core-1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst | shared by vestathemes.com-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ŠTIK (KOMPJUTERSKI VEZ)

Description

Supermajice.hr tijekom godina specijalizirala se u području kompjuterskog veza. Kompjuterski vez tehnika je prijenosa slika i drugih motiva na tkaninu koncem, uz pomoć stroja za vez. Vez je moguć na jednom komadu, kao i na većim serijama.

Za izradu motiva koristimo konce visoke kvalitete (Madeira), a strojno vezenje moguće je na svim materijalima – pamuk, flis, frotir, koža, imitacija kože traper i sl. Ovakva tehnika prijenosa motiva, radi svoje izdržljivosti, posebno je pogodna za radnu odjeću.

U ponudi imamo poseban vez reljefnog i trodimenzionalnog efekta – 3D vez. Ova tehnika također je pogodna za sve materijale ali nije propručljiva za sitnije detalje.

Preporuke za održavanje: pranje do 95°, dopušteno je industrijsko i kemijsko čišćenje. ). Za peglanje preporučujemo okrenuti takninu na naličje i ne peglati direktno preko veza, ili peglati preko krpe.

Cijena kompjuterskog veza ovisi o više faktora: broj uboda, složenost pripreme, veličina motiva i sl.

Da biste dobili odjeću s personaliziranim uvezenim motivima potrebno je da nam pošaljete sliku (u vektorima, JPEG, PNG, PDF) a ukoliko nemate sliku javite nam se kako bismo za Vas izradili idejno rješenje.

 

Više
Info

Usluga dostupna. Vrijeme potrebno za izradu ovisi o količini i složenosti.

Tags
  • 3d vez
  • Embroidery
  • Kompjuterski vez
  • Štik
  • Strojno vezenje